Informatiebijeenkomst toekomst voormalige Hanzebadlocatie - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Informatiebijeenkomst toekomst voormalige Hanzebadlocatie

Zwolle – Op 6 maart vindt er een informatiebijeenkomst plaats over de toekomst van de locatie van het voormalige Hanzebad. Op deze plek is na de sloop van het oude zwembad ruimte ontstaan voor nieuwbouw. Deze locatie heeft veel potentie. Het is een goede locatie voor het realiseren van nieuwe energiezuinige woningen met een hoogwaardige architectuur in een aantrekkelijke omgeving met groen en water. Gemengd gebruik van de begane grond van de gebouwen door bijvoorbeeld commerciële of creatieve functies, kan er ook aan bijdragen dat het gebied echt een levendige uitstraling krijgt.

Zwolle heeft de komende jaren een forse woonopgave, bijvoorbeeld voor sociale huurwoningen. Daarom wil de gemeente Zwolle in ieder geval 50 sociale huurwoningen op deze plek realiseren. In totaal denkt zij dat er ruimte is voor ongeveer 120 – 200 woningen.

Deze avond licht de gemeente Zwolle haar gedachten en schetsen toe voor het herontwikkelen van deze locatie. Zij nodigt u uit om te laten weten wat u van deze gedachten en schetsen vindt. De afgelopen maanden zijn de bewoners van de Stockholmstraat en bezoekers van het Spoorcafé geïnformeerd over en betrokken bij de ontwikkeling van deze locatie. Hun opmerkingen zijn verwerkt in de schetsen die op 6 maart gepresenteerd worden. De herontwikkeling van de voormalige Hanzebadlocatie maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling van de Spoorzone.

Op dinsdag 6 maart vanaf 20.00 uur vindt in het Rijkskantorengebouw Hanzeland aan de Hanzelaan 310 een informatiebijeenkomst plaats over de toekomst van de voormalige Hanzebadlocatie. U bent van harte welkom vanaf 19.45 uur. Aanmelding vooraf voor deze bijeenkomst is niet nodig.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.