Deltion start opleidingen operationele techniek

In augustus van het nieuwe schooljaar start Deltion met twee nieuwe opleidingen binnen de algemene operationele techniek. Met deze opleidingen speelt Deltion in op de sterk stijgende vraag naar personeel vanuit het regionale bedrijfsleven.

Al jarenlang is er binnen Deltion veel aandacht voor de ontwikkelingen binnen de techniek. Na een onderzoek onder bedrijven in de provincie Overijssel is gebleken dat de behoefte aan personeel binnen de algemene operationele techniek de komende jaren sterk zal toenemen. De operationele techniek beheert, controleert en onderhoudt technisch ingewikkelde apparatuur. Denk hierbij aan aggregaten, generatoren, gasturbines, zuiveringsinstallaties en koel- en vriesinstallaties. Veelal gebeurt dit in de procesindustrie, energiesector en ziekenhuizen. Operationeel betekent dat de apparatuur steeds zonder storingen in bedrijf is.

In augustus wordt gestart met twee BOL-opleidingen binnen de algemene operationele techniek. Algemeen Operationeel Medewerker is een opleiding op niveau 2 en op niveau 4 de Allround Operationeel Technicus. Tijdens de open dag van Deltion op donderdag 24 januari is aan de locatie Blaloweg 1 meer informatie over deze opleidingen te verkrijgen. Open dag gemist? Kom dan naar een van de voorlichtingsavonden op dinsdag 4 maart, maandag 07 april, woensdag 14 mei en maandag 16 juni. Kijk voor meer informatie op www.deltion.nl

Artikel delen:

Reageer