Handballers Travelbags/HV Zwolle delven onderspit tegen The Flyers - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Handballers Travelbags/HV Zwolle delven onderspit tegen The Flyers

Zwolle – Zondag 18 februari 2018 mochten de heren van Zwolle aantreden in Wijchen tegen The Flyers die op de 4e positie van de competitie staan. Travelbags/HV Zwolle stond op de 8e plek. De vorige partij was een hele zware, welke nipt verloren ging met 23-25.

HV Zwolle wist dat het een zware pot gingen worden. De afgelopen weken hebben de heren van Zwolle specifieke trainingen gehad, waar ze gebruik konden van maken voor de partij van afgelopen weekend.

In de eerste minuten ging de stand op door de eerste doelpunten van Zwolle, welke van Lesley Rigter afkwamen. De 3-3 stond vervolgens op het scorebord, waarna The Flyers uitliepen tot de 6-3. Hierna wist Zwolle pas weer het net te vinden. Tot de rust bleef het verschil tot 3 punten verschil. Dit resulteerde in een ruststand van 12-9.

De heren van Zwolle moesten vaker het net weten te vinden. Dit gebeurde uiteindelijk ook en de stand kwam gelijk bij 16-16. Om en om werd er door beide partijen gescoord tot de 20-20. Richting het einde van de wedstrijd werd er in een break-out Lesley Rigter hard aangepakt. Dit resulteerde in een kleine verwarring en verbazing bij Zwolle. De hoekspeler moest het veld geblesseerd verlaten.

Zwolle vocht in de laatste minuten nog om de pot naar zich toe te trekken. Helaas wou dit niet meer lukken. Eindstand werd 24-22.

Over twee weken speelt Zwolle thuis tegen de nummer 1 van de competitie Cabezota uit Enschede. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 4 maart om 13:00 uur in Sporthal Zwolle Zuid.

Artikel delen: