Aanslagbiljet gemeente- en waterschapsbelasting deze week verstuurd

Aanslagbiljet gemeente- en waterschapsbelasting deze week verstuurd

Zwolle – Deze week valt bij bijna alle Zwolse huishoudens het aanslagbiljet voor de gemeente- en waterschapsbelasting op de mat. Belastingkantoor GBLT regelt de belastingen voor de gemeente Zwolle en het Waterschap Drents Overijsselse Delta.

Dit betekent dat Zwollaren van GBLT het aanslagbiljet ontvangen. Voor vragen kan men dan ook terecht bij GBLT.

In Mijn Loket op www.gblt.nl kunnen persoonlijke belastingzaken worden geregeld, zoals het inzien van aanslagbiljetten, rekeningnummers aanpassen of het kwijtschelden van een aanvraag.

Wanneer er vragen zijn over de aanslag, dan kan men contact opnemen met GBLT. Dat kan via www.gblt.nl, twitter (@GBLTservice) of telefonisch van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur via 088-064 55 55.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Tsja, heel slecht zooitje, waterschappen en waterschapsbelasting. Ik zou best willen proberen te snappen hoe dat werkt, snapt niemand. ‘Vraag gerust’ gaat de club vertellen, en dan huren ze op onze kosten een legertje media adviseurs in.
  En de belastingen rijzen de pan uit van die club. Onduidelijk hoe. ’t verschilt plaatselijk nogal. Laat me eens raden, ’t is allemaal heel verklaarbaar, en d’r werken alleen maar mensen met goede bedoelingen, die zich ook aan de top echt geen te grote kleren aanmeten.

  Vanzelfsprekend natuurlijk. Of kan je ook ‘stemmen’ tegen ‘stemmen’ als je de stemvraag op een ondemocratisch gezelschap misplaatst vindt?

  Ik moet nog een goed uitzoeken hoe de uitvinders van de democratie daarover dachten.


  ⚠️ Meld

 2. Nooit problemen mee gehad. Bijgeleverde informatie folder geeft uitleg waarvoor je betaalt. Belasting inning LOOPT prima. Haha


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.