Verdachte in zaak dode Van Zuylenware blijft langer vastzitten - Foto: Arjen van der Zee
Foto: Arjen van der Zee

Verdachte in zaak dode Van Zuylenware blijft langer vastzitten

Zwolle – De 40-jarige Zwollenaar die er van verdacht wordt betrokken te zijn geweest bij de dood van de 38-jarige plaatsgenoot blijft 14 dagen langer in hechtenis zitten. Dit is vandaag bepaald door de rechter-commissaris. Na deze periode van 14 dagen komt de zaak bij de raadkamer van de rechtbank. Het Openbaar Ministerie wil nog niet aangeven waar de 40-jarige Zwollenaar van verdacht wordt.

Afgelopen zaterdag werd het stoffelijk overschot van de 38-jarige Zwollenaar gevonden in een woning aan de Van Zuylenware. Deze man werd sinds 7 februari vermist. De zaak werd als zorgelijk getypeerd toen familie en vrienden van de man na een week nog steeds geen enkel levensteken van de man hadden vernomen.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Hoe ziek kan iemand zijn zoals jij door te reageren van dat de dader supersnel internet heeft en jij niet. Het gaat jou niet eens om diegene die is vermoord, maar om jouw eigen negatieve aandacht. Sociipaten zoals jij horen nergens thuis.


    ⚠️ Meld

  2. Je hebt de hele tijd al een fout gemaakt door te reageren met Huh onder verschillende berichten en onder verschillende namen. Jij bent dezelfde persoon die hier continue onder verschillende namen reageert. Nu weer onder Nancy i.p.v. Estavana. Zo zielig ben jij.


    ⚠️ Meld

  3. Naast Jasperina, Jasper, Ton, PeterD, Estavana, Steven, Pim van Hoesel wordt Nancy nu ook al in verband gebracht met mij. Die persoon die dat denkt is K N E T T E R G E K.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.