Inloopavond woensdag 7 maart; denk mee over winkelcentrum Stadshagen

Inloopavond woensdag 7 maart; denk mee over winkelcentrum Stadshagen

Zwolle – Stadshagen groeit qua inwoners. Ook het winkelcentrum gaat groeien. Waarom wordt het winkelcentrum uitgebreid? Wat zijn de mogelijke denkrichtingen zijn voor de inrichting? Hoe zien de plannen voor uitbreiding eruit en hoe kunnen bewoners en winkeliers van Stadshagen meedenken? Hier gaat de inloopbijeenkomst van 7 maart over.

Presentaties
Op de volgende tijdstippen worden door Marjolein Helmich (projectmanager Stadshagen) en René Stuij (projectleider uitbreiding Stadshagen) korte presentaties gegeven: 19.00 uur, 19.30 uur, 20.00 uur en 20.30 uur. Inlopen kan vanaf 18.45 uur.

Denk mee
Op de informatiemarkt kunnen bezoekers vragen stellen en wordt men uitgenodigd mee te denken en suggesties te geven over de uitbreiding van het winkelcentrum Stadshagen.

De inloopavond vindt plaats in Cultuurhuis Stadshagen, Werkerlaan 1. Aanmelden voor deze avond hoeft niet.

Artikel delen:
Reacties 21
 1. Dat winkelcentrum is al jaren te klein. Wij gaan altijd naar de aa landen of naar aldi/lidl. Winkel aanbod stadshagen is om te huilen voor zo,n grote wijk en door die verkeers knip voor veel mensen niet echt toegankelijk en is de weg naar de aa landen snel gemaakt. En voor snelle boodschap met de auto al helemaal niet want dat is veels te omslachtig omdat je meestal parkeer garage in moet. Tja wie plant er dan ook 20 bomen op 20 parkeerplaatsen? Wat een dombo’s


  ⚠️ Meld

 2. Ja moet ik toch zelf weten? Ik ga toch niet ruim 1 km met 2 kratten bier en 2 tassen boodschappen met de fiets doen? Denk eens na voordat je zo’n dom antwoord geeft. Bovendien ik betaal niet voor niks wegenbelasting en verzekering voor mijn auto. Jaloers dat jij zelf geen auto hebt?


  ⚠️ Meld

 3. Dom volk hier. Totaal offtopic. Laat iedereen doen op welke manier iemand zijn boodschappen doet. Hebben jullie niks mee te maken. Jullie gaan zeker wel met de auto naar bv naar de kerk? Zeurkousen


  ⚠️ Meld

 4. Jemig zijn er mensen die het bezoek aan de kerk met de auto doen? God heeft ons toch geen benen gegeven om alleen maar naar de auto te lopen?


  ⚠️ Meld

 5. Eerst de leegstaande panden verhuren en dan pas bij bouwen en zo,dat de wind gebroken wordt naar de huidige winkelstraat.
  Optie is ook om een buurtsuper te starten in het uiterste puntje van Breecamp.


  ⚠️ Meld

 6. ik woon in berkum en heb hier niets mee te schaften. ik vind al Jaren dat stadshagen te weinig groen heft.
  kijk naar berkum, daar woont iedereen prachtig. twee keer per week de visboer


  ⚠️ Meld

 7. Minder tocht en wind is 1e prioriteit…je waait soms letterlijk weg. .en ja wat meer winkels zou fijn zijn. Een schoenenzaak bijvoorbeeld als Scapino of Bristol. En tja de winkels die er al zijn vind ik nogal krapjes. Probeer maar eens met een kinderwagen of rolstoel door de Hema, kruidvat of Intertoys te gaan . Vooral Hema is zo klein…het aanbod is daardoor ook gering. Dus helaas geen gebak afdeling bijvoorbeeld.


  ⚠️ Meld

 8. 2x per week de visboer? Een beetje wijk (AA-landen, Zuid, Stadshagen, Centrum) heeft gewoon zijn eigen viswinkel. Berkum? brrr, nee dank je


  ⚠️ Meld

 9. TIP! Ik doe altijd de boodschappen als het weer bar en boos is. Dan is er geen kip in de winkel en ben ik overal direct aan de beurt.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.