Week vol Toptafeltennis in Zwolle - Foto: NTTB
Foto: NTTB

Week vol Toptafeltennis in Zwolle

Zwolle – Landstede Sportcentrum in Zwolle is in week 9 het decor van maar liefst twee toptafeltennis evenementen. Op dinsdag 27 februari speelt zowel het Nederlands heren- als damesteam gelijktijdig een EK-interland. En op zaterdag 3 & zondag 4 maart staat daar het NK Tafeltennis 2018 op het programma. Het belooft een mooie week te worden in Zwolle!

De week vol toptafeltennis start op dinsdag 27 februari met een bijzondere gebeurtenis. Voor het eerst staat er een unieke, dubbele thuisinterland op het programma. In aanloop naar het EK voor teams 2019 speelt het Nederlands herenteam tegen Montenegro om 19.30 uur. Op hetzelfde moment, in dezelfde hal, nemen de dames van Oranje het op tegen Italië.

Voor sportliefhebbers is dit een unieke kans om de beste spelers- en speelsters van ons land live in actie te zien. Diezelfde Nederlandse toppers zijn een paar dagen later terug te zien in Landstede Sportcentrum. Op zaterdag 3 en zondag 4 maart wordt er vanaf 10.00 uur gestreden om het Nederlands Kampioenschap. Rajko Gommers verdedigt zijn titel in het Heren Enkelspel en Li Jie begint als Nederlands Kampioen bij het Vrouwen Enkelspel aan het toernooi. Ook worden de prijzen verdeeld in de categorieën Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel.

Artikel delen: