Het Atelier verwelkomt iedereen tijdens Open huis

Het Atelier houdt op maandag 28 januari Open huis. Dit Open huis is bestemd voor iedereen, die graag meer wil weten over het Atelier. Of dat nu het basisonderwijs is of Landstede kinderopvang. Verder beginnen er binnenkort allerlei leuke activiteiten, waarover ook informatie te krijgen is.

In januari en februari organiseert het Atelier verschillende workshops en activiteiten, zoals de workshop ‘Rappen’ voor kinderen uit groep 6, 7 en 8. Deze workshop verzorgt Ricardo McDougal, beter bekend als Phreako Rico, van ‘ Opgezwolle’. De kosten voor deze workshop zijn twee euro. De beste act mag optreden tijdens rap&vertelbattle in de bibliotheek op donderdag 21 februari.  Ook start er in deze periode een workshop ‘Vertellen’.  

 Het carnaval gaat niet ongemerkt aan het Atelier voorbij. Vrijdag 1 februari viert de school dit met alle kinderen. Hierbij organiseren ze onder andere een talentenshow, ‘wedden dat’ en een spelcircuit. Om het gebeuren helemaal compleet te maken, mogen de kinderen verkleed op school komen.

Landstede kinderopvang is vanaf januari 2008 51 weken per jaar geopend. Het Open huis begint maandag om 19.45 uur en iedereen is van harte welkom.

Artikel delen:

Reageer