Politie geeft beelden vrij van overvaller Biesbosch

Zwolle – Op woensdagochtend 14 februari heeft tussen 09.30 en 10.00 uur een woningoverval plaatsgevonden aan de Biesbosch. Hierbij belde een onbekende man aan bij de woning van de 72-jarige bewoner. Hij drukte zijn hand op de mond van het slachtoffer en duwde hem naar binnen.

De dader bedreigde de 72-jarige man dat hij hem zou vermoorden wanneer de man de politie zou bellen. De dader is er met een geldbedrag via de galerij vandoor gegaan. Het slachtoffer bleef verder ongedeerd.

De overvaller betrof een getinte man van een jaar of 20-25; 1.75 – 1.80m lang, heeft een stevig postuur en zwart haar. Hij droeg een donkere broek, blauwe hoodie, donkere schoenen met witte randen bij de zool en handschoenen. Getuigen wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie telefoonnummer 0900-8844.

Video 1
Video: Zwolle: bewakingsbeelden vluchtende man die 72-jarige in flat heeft overvallen

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

17 gedachten over “Politie geeft beelden vrij van overvaller Biesbosch”

  1. die 2e mevr.( chantal) daar kan beter ondertiteling bij

    anders snapt de doelgroep
    die dame niet

    kan haar ook al moeilijk volgen,
    zooo addd veeeterss hatt oovervaler waaadttt

    ooooooohhh hij waas donker getint

  2. Er is toch een bepaalde tendens bij de ‘boefjes en grote boeven van de dag’:

    Trump
    Topadviseur Trump
    Held Marco Kroon
    Schrijver over Trump bij Twan Huys
    Rutte
    Pechtold
    Holleeder
    U2
    Rolling Stones
    Michael van de gruweldaden op Anne Faber
    Poetin
    Etc. Etc.

  3. Nee ik zou maar eens beginnen om de medewerkers van de bank waar meneer bankiert eens te ondervragen. Zo heeft de Politie soortgelijke gevallen opgelost.

  4. Nee ik zou maar eens beginnen om de medewerkers van de bank waar meneer bankiert eens te ondervragen. Zo heeft de Politie soortgelijke gevallen opgelost. Simpel en effectief.

  5. Lek Rabobank schokt Zundert – “Dit geloof je toch niet. Waar gaat dit naartoe?” Geschokte reacties in Zundert. Een medewerker van het plaatselijke Rabobank-filiaal aan de Bredaseweg in het Brabantse plaatsje zou criminelen hebben geïnformeerd als mensen ergens grote bedragen contant geld opnamen. De medewerker is samen met vijf criminelen opgepakt.

Reacties zijn gesloten.