Politie geeft beelden vrij van overvaller Biesbosch

Politie geeft beelden vrij van overvaller Biesbosch

Zwolle – Op woensdagochtend 14 februari heeft tussen 09.30 en 10.00 uur een woningoverval plaatsgevonden aan de Biesbosch. Hierbij belde een onbekende man aan bij de woning van de 72-jarige bewoner. Hij drukte zijn hand op de mond van het slachtoffer en duwde hem naar binnen.

De dader bedreigde de 72-jarige man dat hij hem zou vermoorden wanneer de man de politie zou bellen. De dader is er met een geldbedrag via de galerij vandoor gegaan. Het slachtoffer bleef verder ongedeerd.

De overvaller betrof een getinte man van een jaar of 20-25; 1.75 – 1.80m lang, heeft een stevig postuur en zwart haar. Hij droeg een donkere broek, blauwe hoodie, donkere schoenen met witte randen bij de zool en handschoenen. Getuigen wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie telefoonnummer 0900-8844.

Video 1
Video: Zwolle: bewakingsbeelden vluchtende man die 72-jarige in flat heeft overvallen
Artikel delen:
Reacties 17
 1. die 2e mevr.( chantal) daar kan beter ondertiteling bij

  anders snapt de doelgroep
  die dame niet

  kan haar ook al moeilijk volgen,
  zooo addd veeeterss hatt oovervaler waaadttt

  ooooooohhh hij waas donker getint


  ⚠️ Meld

 2. Er is toch een bepaalde tendens bij de ‘boefjes en grote boeven van de dag’:

  Trump
  Topadviseur Trump
  Held Marco Kroon
  Schrijver over Trump bij Twan Huys
  Rutte
  Pechtold
  Holleeder
  U2
  Rolling Stones
  Michael van de gruweldaden op Anne Faber
  Poetin
  Etc. Etc.


  ⚠️ Meld

 3. Nee ik zou maar eens beginnen om de medewerkers van de bank waar meneer bankiert eens te ondervragen. Zo heeft de Politie soortgelijke gevallen opgelost.


  ⚠️ Meld

 4. Nee ik zou maar eens beginnen om de medewerkers van de bank waar meneer bankiert eens te ondervragen. Zo heeft de Politie soortgelijke gevallen opgelost. Simpel en effectief.


  ⚠️ Meld

 5. Lek Rabobank schokt Zundert – “Dit geloof je toch niet. Waar gaat dit naartoe?” Geschokte reacties in Zundert. Een medewerker van het plaatselijke Rabobank-filiaal aan de Bredaseweg in het Brabantse plaatsje zou criminelen hebben geïnformeerd als mensen ergens grote bedragen contant geld opnamen. De medewerker is samen met vijf criminelen opgepakt.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.