Potgietersingel - Foto: Wouter Steenbergen
Potgietersingel
Foto: Wouter Steenbergen

Het weer: Schaatsen uit het vet

Zwolle – Vrijdag is het volop zonnig, maar ook de dag die een periode van kou inluidt. Het wordt maximaal 3 graden, maar door een matige noordoostenwind voelt het flink kouder aan. In de avond koelt het snel af naar een uiteindelijk nachtelijke minimum temperatuur van 7 graden onder het vriespunt.

Zaterdag is het weer volop zonnig. De temperatuur komt uit op 3 à 4 graden boven nul. Wederom zorgt de koude oostenwind er voor dat het flink koud aan voelt. De gevoelstemperatuur zal tussen de -3 en -5 graden liggen. De nacht naar zondag vriest het flink, mogelijk zelfs tot -8 graden.

Artikel delen:
Reacties 17
 1. Ton Bruins ben jij wel helemaal goed bij je volle verstand om iemand anders zijn mobiele telefoon nummer te plaatsen op Weblog Zwolle? Beheerder van deze site maak a.u.b. hier werk van. Dit kan zo verder niet.


  ⚠️ Meld

 2. Waren er maar meer mensen zo behulpzaam als Ton.

  Niemand die haar hielp en dus deed hij het maar. Goed gedaan.

  De tolerantie is anno 2018 tot onder het vriespunt gedaald. Triest.


  ⚠️ Meld

 3. “Die familie” zit in één enkel figuur, dat al een tijd bezig is, om hier de hele boel te terroriseren. Doe er wat aan admin!


  ⚠️ Meld

 4. Veldwachter, hoe haal je het in je hoofd om hier zomaar te beschuldigen van de heren liefde te zijn en het telefoonnummer van zijn vermoedelijke homo escort service te vermelden dat hij geregeld bezoekt? Ben je wel helemaal lekker?


  ⚠️ Meld

 5. En de mijne op 02. Goed nu we dit probleem definitief uit de wereld geholpen hebben, kunnen we weer over op de orde van de dag. En dat is het aanstaand kampioenschap van vv Berkum. Voor de 2e maal op een rij. Super gaaf.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.