Centrale Harculo in 2018 - Foto: Loes la Faille
Centrale Harculo in 2018
Foto: Loes la Faille

Aanvoer teelaarde voor afwerking terrein Centrale Harculo

Zwolle –  Het terrein van de Centrale Harculo wordt ingezaaid met gras. De komende tijd wordt hiervoor teelaarde aangevoerd. De teelaarde zal per vrachtwagen worden aangevoerd. Hierdoor zal het aantal transporten van en naar de centrale toenemen. De teelaarde zal aan de zuid westzijde van het terrein worden opgeslagen.

In de voorjaarsvakantie, van maandag 26 februari tot en met vrijdag 2 maart, zal er continu worden gereden tussen 07:00u en 17:00u. Er hoeft geen rekening gehouden te worden met de schooltijden. In de daarop volgende week van maandag 5 maart tot en met vrijdag 9 maart zullen de bloktijden weer van kracht zijn. Dan wordt er wel weer rekening gehouden met de haal- en brengtijden van de scholen. De frequentie van de transporten met teelaarde zal  ongeveer dezelfde  zijn als die van het openbaar vervoer.

 

 

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Hmm, vrachtwagens ??? Als die niet elektrisch rijden zou ik ’t gewoon aan de natuur zelf overlaten. En waarom gras? Gewoon niets doen is misschien ook een idee als die rommel eenmaal weg is.

    De natuur kan echt mooiere dingen doen met braaklandjes en ruimte, zonder dat ons soort gekke aapjes er vrachtwagens opaf hoeven te sturen.


    ⚠️ Meld

  2. De natuur idd zoveel mogelijk haar gang laten gaan. Hou het weg van de onverzadigbare menselijke tentakels.
    Grijpgrage graaiers die uit zijn op stapels geld, ongebreidelde macht, status en aanzien van het (lekker belangrijke) aanzien.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.