Verlenging sponsorcontract FCZ Tifosi

Zoranet en FCZ Tifosi zijn een verlenging van het lopende sponsorcontract overeengekomen. Zoranet zal zich ook de komende twee jaar als sponsor aan de sfeeractiegroep van FC Zwolle verbinden.

Als Co-Sponsor van FC Zwolle vindt Zoranet een actieve aanhang essentieel voor de beleving in en rond het stadion en de voetbalwedstrijd. De keuze de Tifosi te ondersteunen lag volgens Zoranet voor de hand. Operationeel Directeur Van Veen: “Door de jaren heen heeft de FCZ Tifosi zich doorlopend positief onderscheiden als een stabiele organisatie die garant staat voor een geweldig sfeer rond wedstrijden. Het is een professionele club die haar ziel en zaligheid verbonden heeft aan FC Zwolle. Als sponsor van de club kunnen we zo’n initiatief alleen maar ondersteunen.”

De FCZ Tifosi zien de betrokkenheid van zo’n prominent sponsor als een signaal dat hun inspanningen ook door zakelijk Zwolle gewaardeerd worden. De actieve FC Zwolle-supporters hopen dat meer Businessclubleden het goede voorbeeld van Zoranet zullen volgen. Barbara Meeuwissen van FCZ Tifosi: “Hartstikke mooi dat onze inspanningen ook door Businessclubleden worden gewaardeerd en dat deze waardering nu door Zoranet wordt omgezet in daden. Er spreekt ook veel vertrouwen uit. Dat doet ons als supporters goed. Bovendien: als we straks een groot en fanatiek sfeervak in het nieuwe stadion betrekken, zijn deze bijdrages onmisbaar om acties te kunnen uitvoeren. Hopelijk verbinden meer bedrijven hun naam aan FCZ Tifosi.”

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer