Festival Lepeltje Lepeltje voor de vierde keer naar Zwolle - Foto: Dennis Verduin
Foto: Dennis Verduin

Festival Lepeltje Lepeltje voor de vierde keer naar Zwolle

Zwolle – Lepeltje Lepeltje keert van donderdag 5 tot en met zondag 8 juli terug in het Ter Pelkwijkpark.Voor de vierde keer versiert Lepeltje Lepeltje Zwolle met mobiele keukens én een breed muzikaal programma. Daarnaast struint men over de mooie-spullen-markt, terwijl de allerkleinsten genieten van een rijk gevuld kinderprogramma. De toegang is zoals altijd gratis. Lepeltje Lepeltje is het beste recept voor een heerlijk weekend in het park.

“Het Ter Pelkwijkpark dient al drie jaar als podium voor Lepeltje Lepeltje Zwolle. Het is een prachtige plek waar culinaire hoogstandjes en culturele activiteiten samen komen. We kijken er nu al weer na uit om vier dagen te genieten!” aldus Maurice van de Berkt, organisatie.
De culturele en culinaire genieters van Zwolle kunnen hun geluk niet op. Lepeltje Lepeltje creëert een enorm palet aan smaken, geuren en tonen. De lokale mobiele keukens presenteren eigenzinnige gerechten en klassieke recepten. Onder het genot van een heerlijk wijntje of lekker speciaalbiertje is de ervaring compleet.

Een kleurrijk podium prijkt in het midden van het park, waar bands en DJ’s spelen voor hongerig publiek. Er gaat genoten worden van o.a. zwoele liedjes, ritmische deuntjes en dansbare platen: voor iedere smaak wat wils.

In samenwerking met de dames van Winkels op Wielen organiseert Lepeltje Lepeltje een markt met mooie spullen. Op deze markt worden (vintage) spullen, kleding, zelfgemaakte kunst, pareltjes voor je interieur en ambachtelijk streekproducten aangeboden.

Voor de allerjongsten is er genoeg te doen in het Ter Pelkwijkpark tijdens Lepeltje Lepeltje. Op zaterdag en zondag is er een speciaal samengesteld kinderprogramma gevuld met optredens van theatermakers, workshops én knutselopdrachten houden de kids zoet.

Lepeltje Lepeltje staat open voor alle leuke ideeën. Wil jij Zwolle kennis laten maken met de smaaksensatie van jouw gerechten? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Of maak jij toffe muziek die jij met iedereen wil delen? Meld je aan via www.lepeltje-lepeltje.com/zwolle

Lepeltje Lepeltje Zwolle
Donderdag 5 tot en met zondag 8 juli
Donderdag: 16:00 – 23:30
Vrijdag: 14:00 – 00:00
Zaterdag: 12:00 – 00:00
Zondag: 12:00 – 22:00
Ter Pelkwijkpark, Zwolle

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.