SP Tweede Kamerlid Cem Lacin en HoogOverijssel spreken in Stadshagen over toekomst Lelystad Airport

SP Tweede Kamerlid Cem Lacin en HoogOverijssel spreken in Stadshagen over toekomst Lelystad Airport

Zwolle – SP Tweede Kamerlid Cem Lacin komt maandag 5 maart naar de Zwolse wijk Stadshagen. Hier zal hij spreken met vertegenwoordigers van HoogOverijssel over de toekomst van Lelystad Airport en de gevolgen voor Stadshagen en Zwolle.

Onder grote druk van bewoners en actiegroepen heeft het kabinet bakzeil gehaald en de opening van Lelystad Airport met een jaar uitgesteld. Daarmee is de overlast door laagvliegende vliegtuigen voor Zwolle nog niet van de baan. Wat de SP betreft is uitstel de eerste stap richting afstel.

Belangstellenden zijn om 15:00 van harte welkom in het Cultuurhuis om mee te komen praten. Aansluitend zal de SP in de wijk langs de deuren gaan om met bewoners te spreken over de toekomst van Lelystad Airport en de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. Vreemd dat die mensen nog niet weten dat Lelystad airport ooit een soort SF verzinseltje is geweest, valse becijferingen van de SF’ers om ons te doen laten geloven dat zulks een goed idee is. Nee mensen,
  vliegvakanties voor een paar peseta’s, miljoenen mensen dat laten doen voor een duppie. Is echt geen goed idee.

  Een jaartje uitstel betekent al gauw voor eeuwig uitstel. Tenminste, als je gewoon ‘mondje dicht en snaveltje toe’ doet.

  Als gewoon helemaal niemand meewerkt aan welk gesprek daarover dan ook. Dan gaat ’t niet door toch?

  En anders maar weer eens kijken aan welk hek een guppie zich kan vastketenen.

  Eerlijk gezegd, ik zie d’r wel naar uit ook. Lang geleden dat ik een dansje met de ME dee 😉


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.