Aanhoudingen na vernieling en belediging

Op dinsdagmiddag 22 januari kreeg  de politie een melding van een conflict aan de Hoffmannstraat. Twee mannen stonden te schreeuwen op straat. Bij een woning aan de Hoffmannstraat was sprake van geluidsoverlast. Ter plaatse bleken de ruiten van de woning niet meer op de daarvoor bestemde plaats te zitten maar eruit geslagen te zijn. De politie ging een gesprek aan met de bewoners.

Terwijl de agenten weg wilden gaan, beledigde een van de bewoners, een 24-jarige Zwollenaar beledigde de agenten, waarop hij werd aangehouden. Een 53-jarige man uit Zwolle bemoeide zich met de aanhouding maar hij kon aan de kant gezet worden. Hierop vernielde de 53-jarige man met een bijl de ruiten van de woning waarop ook hij werd aangehouden voor vernieling.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Ik vind het maar een raar bericht. In de eerste plaats is het veel te moeilijk geschreven.

  Ter plaatse bleken de ruiten van de woning niet meer op de daarvoor bestemde plaats te zitten maar eruit geslagen te zijn.

  Dat soort dingen…

  Daarnaast ontgaat me eigenlijk ook volledig wat er nu werkelijk gebeurd is. Beetje vreemde bedoeling daar. Je mag je niet meer bemoeien met een aanhouding en besluit dan maar om onder toeziend oog van agenten met een bijl (die je natuurlijk altijd bij de hand hebt!) ruiten te gaan vernielen?

 2. In Holtenbroek houden ze er soms er soms rare gewoonten op na plantje ;D.
  Daarbij; weer lelijke grammaticale fouten in het bericht. De politiewoordvoerder lust wel een borrel volgens mij 😀

 3. Ik vermoed dat de 53-jarige de aanhouding van de 24-jarige (paps wil niet dat zoonlief moet brommen ofzo??). Dat tegenwerken is ook “bemoeien”

Reageer