Update: Vrouw op straat onder bedreiging beroofd van tas - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

Update: Vrouw op straat onder bedreiging beroofd van tas

Zwolle – Vanochtend werd een 31-jarige vrouw rond 7.15 uur beroofd van haar tas. Het voorval gebeurde op de Timorstraat in de wijk Dierzerpoort. De vrouw wilde net in haar auto stappen toen ze door een man werd bedreigd met een wapen en werd gesommeerd om haar tas af te geven. Nadat de vrouw hard gilde, ging de verdachte er op een fiets vandoor richting de Floresstraat. Hij had op dat moment de vrouw al haar tas afhandig gemaakt.

Update 16.50 uur:
De gestolen tas is aangetroffen aan het Straussplein in Holtenbroek. De politie is nog steeds op zoek naar de dader. In het kader daarvan is de politie op zoek naar getuigen die vanochtend de man met een blauw/groene tas hebben zien fietsen, danwel dat hij de tas aan het doorzoeken was of aan het Straussplein de tas van zich afgooide.
De verdachte betreft een man van 1.70 meter lang, slank, donkere huidskleur, een baardje, wijde felgekleurde kleding, vermoedelijk een rood met gele hoodie en donkere handschoenen. Hij sprak Nederlands. De gestolen tas van de vrouw betreft een blauwe tas van het merk Liebeskind.

Wanneer u iets gezien heeft kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. zonde van de moeite om hier op te reageren. het daderprofiel is zorgelijk en ik vrees dat hij nooit gestraft gaat worden voor deze daad.
  ik zou voor een dergelijke beroving eerder de spiekertbrink uitgekozen hebben dan de timor straat. maar dat is persoonlijk. ik ben geen straatrover. helaas.


  ⚠️ Meld

 2. Oh wel, Davy, als je een beetje reli kan meedenken, later. Wel een puntje,
  d’r lopen klojo’s rond die gewoon je tas of je telefoon willen.

  Wat te doen ?

  De politie gaat je niet helpen, ff zelf bedenken hoe je jezef kan redden….


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.