Informatie over Architectuur Biënnale Zwolle 2018 tijdens Meet Up

Zwolle – Tijdens de Meet Up 13 maart 20:30 uur vertellen architecten wat je kunt verwachten tijdens de Architectuur Biënnale Zwolle 2018. We gaan in gesprek over de derde editie die plaatsvindt van 5 tot en met 8 juli 2018 en wordt georganiseerd door de Zwolse architecten. Het is een ijkpunt in een meerjarig ontwerp experiment dat in 2014 is gestart. Tweejaarlijks zoeken architecten, ontwerpers, onderzoekers, Zwollenaren en andere partners naar kansen voor een levendige en toekomstbestendige stad. Club Cele is net als de vorige editie partner van de Architectuur Biënnale Zwolle 2018 en verzorgt op vrijdagavond het programma. Meer weten over het volledige programma? Kom dan langs!

Herinner je 2016 nog, met alle bruggen over de gracht die een transformatie kregen? Architecten komen vertellen over de inhoud van de Architectuur Biënnale 2018. Bij het Stadscafé word je meegenomen in de plannen van de verschillende architecten groepen. Wat zie jij terug in de Zwolse binnenstad tijdens dit evenement?

De Architectuur Biënnale Zwolle is een initiatief van de gemeente Zwolle. Zij heeft in 2014 de eerste editie van de Architectuur Biënnale georganiseerd met het doel het architectuur klimaat in de stad een duwtje in de rug te geven. Onderdeel van het architectuurbeleid is de tweejaarlijkse organisatie van de Architectuur Biënnale. In 2016 is de Architectuur Biënnale georganiseerd door het Zwols Architectuur Podium en Club Cele in nauwe én enthousiaste samenwerking met verschillende andere organisaties en bedrijven.

Te gast Pieter Diks (architect) en Herman Reezigt (stedenbouwkundige) nemen jou mee in de plannen voor de Architectuur Biënnale 2018. Hoe kijken zij naar de binnenstad vanuit hun functie? En hoe zullen zij Zwolle in juli onder handen nemen?

Het Stadscafé over de Architectuur Biënnale Zwolle 2018 vindt plaats op dinsdag 13 maart in Schouwburg Odeon, bovenfoyer om 20:30 uur. Toegang is gratis.

Wie zijn wij? Club Cele is een dynamisch platform voor culturele verdieping en publieke programma’s met een maatschappelijke context. Met een programmering van debat tot theatercollege en van politiek café tot VPRO Tegenlicht Meet-up kunnen inwoners van de brede regio Zwolle er wekelijks terecht voor de nodige dosis kennis, verdieping en inspiratie. Club Cele inspireert de stad en is een vertrekpunt om te komen van denken naar doen.

Artikel delen: