Open Dag ArtEZ Zwolle

Vrijdag 1 februari is er van 10 tot 16 uur Open Dag bij CABK, ArtEZ Academie voor beeldende kunsten, en ArtEZ Academie voor theater, beide gevestigd aan de Rhijnvis Feithlaan 50 te Zwolle.

HAVO-, VWO-, MBO-scholieren en andere geïnteresseerden krijgen dan uitgebreide informatie over de inhoud van de opleidingen, afstudeerspecialisaties, stagemogelijkheden, beroepsperspectieven en toelatingseisen. Daarnaast kunnen zij met docenten en studenten kennismaken, het werk van studenten bekijken en de sfeer van de academie proeven. Aanmelding vooraf is niet nodig.

CABK, ArtEZ Academie voor beeldende kunsten biedt bachelor-, master- en docentenopleidingen aan op het gebied van vrije kunst, interieurarchitectuur en -vormgeving, visuele communicatie, animatie, illustratie en grafische vormgeving. De ArtEZ Academie voor theater leidt studenten op tot dramadocent met een volledige eerstegraads onderwijsbevoegdheid in drama en de vakken CKV en kunst in het voortgezet onderwijs.

Waar?

De Open Dag van vrijdag 1 februari vindt plaats op de volgende locatie:

  • CABK, ArtEZ Academie voor beeldende kunsten: Rhijnvis Feithlaan 50 Zwolle, telefoon 038-4270500. Meer informatie: www.artez-cabk.nl.
  • ArtEZ Academie voor theater: Rhijnvis Feithlaan 50 Zwolle, telefoon 038-4270520. Meer informatie: www.academievoortheater.artez.nl.

Meer Open Dagen

ArtEZ hogeschool voor de kunsten Zwolle houdt nog meer Open Dagen:

  • Donderdag 6 maart Open Middag CABK, ArtEZ Academie voor beeldende kunsten: Rhijnvis Feithlaan 50, Zwolle, telefoon 038-4270500. Meer informatie: www.artez-cabk.nl.
  • Donderdag 6 maart Open Middag ArtEZ Academie voor theater: Rhijnvis Feithlaan 50 Zwolle, telefoon 038-4270520. Meer informatie: www.academievoortheater.artez.nl.
  • Maandag 3 t/m vrijdag 7 maart Open Week ArtEZ Conservatorium (Klassieke Muziek, Jazz & Pop, Docent Muziek): Aan de Stadsmuur 88, Zwolle, telefoon 038-4270540. Meer informatie: www.artez-conservatorium.nl.

Voor de Open Dagen van alle ArtEZ-kunstopleidingen in Arnhem, Enschede en Zwolle: zie www.artez.nl.

ArtEZ hogeschool voor de kunsten

In de naam ArtEZ hogeschool voor de kunsten schuilen de drie namen van de steden waar ArtEZ is gevestigd: Arnhem, Enschede en Zwolle. ArtEZ verzorgt voor ruim 3.000 studenten onderwijs op het gebied van beeldende kunst, vormgeving, bouwkunst, muziek, dans en theater. Het aanbod van (voor)opleidingen en afstudeerspecialisaties op bachelor- en masterniveau is breed en gevarieerd. De samenwerking tussen verschillende disciplines onderling en met andere instituten en podia in de regio geeft een extra dimensie aan de studie en biedt studenten de mogelijkheid over de grenzen van het vak heen te kijken. ArtEZ richt zich op de meest getalenteerde kunststudenten, uit Nederland en daarbuiten. De kwaliteit van het onderwijs blijkt uit de nationale en internationale erkenning vanuit het werkveld.

Artikel delen:

Reageer