Opnieuw twee mensen aangehouden voor schietincident Biezenknoppen - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

Opnieuw twee mensen aangehouden voor schietincident Biezenknoppen

Zwolle – Op maandag 5 maart zijn opnieuw twee personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident aan de Biezenknoppen. Hierbij raakten meerdere auto’s beschadigd. Of er gewonden gevallen zijn, is nooit opgehelderd. Wel hoorden buurtbewoners geschreeuw tijdens de nacht.

Dit voorval vond plaats in de nacht van 23 op 24 januari rond 02.50 uur. De aangehouden personen betreffen een 25-jarige vrouw uit Zwolle en een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Eerder werd in deze zaak al een 27-jarige en een 22-jarige Zwollenaar aangehouden. Zij kwamen respectievelijk op 24 en 25 januari in beeld bij de politie. Beide mannen zitten nog vast.

Het motief voor het schietincident is nog steeds onduidelijk. Wel is duidelijk geworden dat het niet in verband staat met de vermeende overlast in de omgeving van de Milligerplas. Zo vond er een week voor het schietincident een overval plaats waarbij een jongen onder bedreiging van een mes van zijn scooter afgetrokken werd.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.