FC Zwolle favoriet tegen FC Omniworld

FC Zwolle moet om de strijd met RKC Waalwijk vol te kunnen houden vanavond in het eigen stadion afrekenen met FC Omniworld. De gasten toonden de laatste weken een betere vorm dan voorheen, maar pakten voornamelijk punten in Almere.

FC Zwolle won de eerste confrontatie tussen de ploegen met 1-3. Vrijdagavond is FC Zwolle wederom favoriet in het onderlinge treffen. De ploeg is onder leiding van trainer Jan Everse nog altijd volop in de strijd om de titel in de Jupiler League. FC Omniworld daarentegen bezet de zestiende plaats.

Everse kan in het duel geen beroep doen op Eric Botteghin en Mike Derlagen die beiden geschorst zijn. De van een blessure herstelde Jordy Zuidam maakt komende maandag zijn rentree in het tweede elftal van de club. Hij zal daarom nog geen deel uitmaken van de selectie voor de wedstrijd tegen FC Omniworld.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. JA aRJAN JE HEBT WEL GELIJK MAAR ER MOETEN MEER PUNTEN KOMEN WIL JE VERDER KOMEN MET DE CLUB ANDERS BLIJF JE ALTIJD IN DEZE KLASSE HANGEN EN HET STREVEN IS TOCH NAAR MEER DACHT IK

Reageer