Verdachte inbraak aangehouden na korte achtervolging - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

Verdachte inbraak aangehouden na korte achtervolging

Zwolle – De politie heeft in Zwolle afgelopen nacht een man aangehouden die wordt verdacht van betrokkenheid bij een inbraak. Deze werd eind januari in een huis in Zwolle gepleegd. De verdachte werd al langer door de politie in de gaten gehouden, maar kon nu bij een controle worden aangehouden.

Agenten hielden een auto staande en herkenden de verdachte. Deze gaf echter gas en ging ervandoor. Hij kon na een korte achtervolging alsnog worden aangehouden aan de Von Weberhof. De 23-jarige man, zonder vaste woonplaats, bleek inbrekersgereedschap bij zich te hebben.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Ja natuurlijk was het een mens. Maar dat zie ik niemand ooit schrijven. Ik zie altijd alleen maar: wéér een buitenlander! Dus ik denk: laat ik eens wat evenwicht brengen in de discussie. Daarom: wéér een man! Wanneer wordt daar eens een partij tegen opgericht?


  ⚠️ Meld

 2. @Penev…. kun jij wel lezen ?
  “aangehouden na een korte achtervolging”
  “aan de von Weberhof”
  “zonder vaste woon plaats”

  in een regel of 10, al drie overduidelijke aanwijzingen dat het niet aan bij een inval aan de Kamilleweg was…..


  ⚠️ Meld

 3. Tevens zie ik nergens dat het een Bulgaar is. Vind de reactie van Riet overtrokken, maar begrijp hem wel.
  Zou voor velen nog beter zijn als het een donkere, islamatische Bulgaar zou zijn, kunnen ze de dogma’s blijven herhalen.


  ⚠️ Meld

 4. Het evenwicht tussen criminele mannen en criminele vrouwen, Veldwachter? ☺ Ik schrik meer van de Duitse tekst hierboven dan van het bekende riedeltje van Riet.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.