De PvdA-Zwolle op bezoek in De Aa-landen en Dieze - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

De PvdA-Zwolle op bezoek in De Aa-landen en Dieze

Zwolle – Op zaterdag 17 maart trekken leden en fractieleden van de PvdA opnieuw de wijken in. Met de verkiezingen voor de deur roept de partij iedereen op om te gaan stemmen. Jouw stem kan het verschil maken. Weet je nog niet op welke partij je wilt stemmen of heb je nog vragen over bepaalde kwesties; aarzel dan niet en kaart ze aan bij de PvdA-ers die de wijk in gaan. Van 10.30 tot 12.30 zijn ze te vinden in Aa-landen en vanaf 14.00 kom je ze tegen in Dieze.

Vind je het leuk om met kandidaat raadslid Herman Sieben de wijk Holtenbroek in te gaan? Kom dan vrijdag 16 maart naar de wijkboerderij De Klooienberg, Klooienberglaan 1 in Zwolle Graag gaat Herman Sieben al wandelend in gesprek met de bewoners en andere belangstellenden over natuur en milieu-onderwerpen in Holtenbroek. Hoe zit het met de biodiversiteit in de wijk?

In het lokale groenbeleid kunnen we nog veel meer rekening houden met inheemse planten, vogels en insecten. Hoe zit het bijvoorbeeld met de gierzwaluwen en de vleermuizen? Allerlei soorten insecten zijn in aantallen de afgelopen jaren door het gebruik van bestrijdingsmiddelen onheilspellend hard achteruitgegaan. In Zwolle zijn tot nu toe 57 verschillende bijen waargenomen. Dat lijkt heel veel maar bij een goed groenbeheer en goede voorlichting voorspellen de deskundigen dat er wel 111 soorten wilde bijen in Zwolle kunnen voorkomen.

Artikel delen: