Coop Vandaag komt met dagverse maaltijden naar Maagjesbolwerk

Zwolle – Supermarktketen Coop gaat zich vestigen in winkelcentrum ‘het Maagjesbolwerk’ in het centrum van Zwolle. Het Maagjesbolwerk is onderdeel van het Super Winkel Fonds van Annexum en biedt plaats aan 1600 m² kantoorruimte, 7000 m² winkelruimte en een parkeergarage met 480 plaatsen. Coop huurt de ruimte van circa 700 m² per 1 april 2018 en start direct met de inbouw van een stadssupermarkt onder de naam Coop Vandaag. De stadssupermarkt opent op dinsdag 8 mei om 18:00 uur haar deuren.

Coop past goed in het portfolio van huurders van het hogere segment, zoals De Mediamarkt en parkeergarage Q-Park. Centraal gelegen in het oude vestigingswerk van de binnenstad van Zwolle, profiteert het complex van de voorzieningen van de binnenstad, de bereikbaarheid (700m) vanaf de snelweg en de zichtbaarheid vanaf de centrumring.

Coop richt voor deze locatie de winkel in met de Coop Vandaag formule, een supermarkt met onder meer dagverse maaltijden, inclusief een slijterij en keuken. Coop Vandaag is dé plek voor de dagelijkse verse maaltijden en gemaksproducten als kant-en-klaar maaltijden voor supermarktprijzen. Van dagelijkse boodschappen tot complete gezonde maaltijden: er is de hele dag volop keuze en inspirerende variatie die past bij het moment.

Artikel delen: