Verkiezingskrant van de gemeente Zwolle wordt bezorgd

Verkiezingskrant van de gemeente Zwolle wordt bezorgd

Zwolle – Op maandag 19 maart wordt de Verkiezingskrant van de gemeente Zwolle verspreid. In deze krant staat uitgebreide informatie over het stemmen, welke partijen er mee doen, de adressen van de stembureaus en interviews met burgemeester Henk Jan Meijer, bureau verkiezingen en de lijsttrekkers.

De Verkiezingskrant wordt samen met de Swollenaer inclusief nee/ja-stickeradressen en adressen in het buitengebied huis aan huis bezorgd. Bij de nee/nee-stickeradressen wordt de krant niet bezorgd.

Inwoners die de krant niet hebben ontvangen, kunnen deze af halen bij het Stadskantoor, Stadhuis, Waanders in de Broeren, alle vestigingen van Stadkamer en alle Wijkservicepunten (kijk voor een overzicht hiervan op: www.zwolle.nl )

De digitale versie van de Verkiezingskrant en de kandidatenlijsten zijn te bekijken via www.zwolle.nl/verkiezingen Daar is ook een overzicht van alle stembureaus in Zwolle, de digitale stemhulp zwolle.mijnstem.nl (zonder www) en meer informatie over de debatten/bijeenkomsten die in tot en met 20 maart georganiseerd worden terug te vinden.

 

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.