Aanhoudingen tijdens uitgaansweekend in Zwolle

Een 29-jarige man uit Raalte werd in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 januari om 03.40 uur aangehouden voor een poging zware mishandeling cq. mishandeling.

In een horecabedrijf aan de Voorstraat had hij een 22-jarige man uit Zwolle geslagen met een bierglas. Volgens getuigen was er ook met glazen gegooid. Het slachtoffer werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachte werd voor nader onderzoek voorgeleid en ingesloten in het politiebureau.

 Twee mannen uit Zwolle in de leeftijd van 28 en 30 jaar werden zondagochtend 27 januari aangehouden voor wildplassen en recalcitrant gedrag in de richting van politiemedewerkers. De 28-jarige man stond te urineren tegen een winkelruit aan het Gasthuisplein. De 30-jarige man daagde de politiemedewerkers uit. Aanvankelijk werd hij gevorderd te vertrekken. Hij gaf daar geen gehoor aan. Daarom werd ook hij aangehouden en overgebracht naar het bureau.

(08-010748)

 

Aangehouden voor openbare dronkenschap

Zwolle – Een 19-jarige jongeman uit Hardenberg werd in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 januari op de Rembrandtlaan aangehouden voor openbare dronkenschap. De man, die onder het bloed zat, had ruzie gehad in een horecabedrijf. Samen met zijn vriendin zou dit thuis worden uitgepraat. Eenmaal in de woning zette de dronken man zichzelf echter een mes op de keel. Deze werd hem afgepakt. Toen hij hem probeerde opnieuw te pakken, greep hij in de lemmet en liep daardoor snijwonden op. De man werd ter ontnuchtering overgebracht en ingesloten op het politiebureau.

Artikel delen:

Reageer