Jaarlijks kampioenschap eieren gooien bij WVF - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Jaarlijks kampioenschap eieren gooien bij WVF

Zwolle – Voetbalvereniging WVF houdt op Paasmaandag 2 april het jaarlijks kampioenschap eieren gooien. Het evenement wordt voor de elfde keer gehouden. Bedoeling is zo ver mogelijk met eieren te gooien die dan ook nog eens netjes worden opgevangen.

En dat laatste blijkt nog niet gemakkelijk. Belangstellenden kunnen zich opgeven via ei@wvf.nl, via de Facebookpagina van WVF of – tijdens de dag zelf – in de kantine van WVF. Het kampioenschap begint om 13.00 uur op sportpark De Weide Steen. Eerst komt de jeugd aan bod, daarna volgen de senioren. Rond 18.00 uur is de prijsuitreiking in de kantine van WVF. Na het eieren gooien verzorgt DJ Hanno de muziek. Het inschrijfgeld is in de leeftijdscategorie 8 – 11 jaar 2 euro per koppel, bij 12 – 15 jaar 3 euro per koppel en boven de 16 jaar 10 euro per koppel.

Inschrijfgeld meenemen
Deelnemers wordt gevraagd het inschrijfgeld mee te nemen op 17 april . Er zijn diverse prijzen beschikbaar. In de categorie boven de 16 is de eerste prijs 100 euro, de tweede 75 euro en de derde 50 euro. De prijzen in de leeftijdscategorieën onder de 16 zijn nog een verrassing. Het kampioenschap wordt mede mogelijk gemaakt dankzij sponsoring van PV Accountants, Schutte Tweewielers, Café ’t Plein, Van Boven Schildersbedrijf, Westins en Ebo van den Bor. Freddy van Berkum, een van de organisatoren: “Het belooft een gezellig evenement te worden. Toeschouwers kunnen onder het genot van een drankje vanaf het terras het spektakel aanschouwen.”

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Komt Wilders ook met zijn lijfwachten? Oh nee bij het eerste de beste ei dat gegooid wordt vluchten de duur betaalde lijfwachten snel weg. Haha


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.