Handbalvrouwen Travelbags/HV Zwolle raken ook na kampioenschap strijdlust niet kwijt - Foto: Barbara Timmermans
Foto: Barbara Timmermans

Handbalvrouwen Travelbags/HV Zwolle raken ook na kampioenschap strijdlust niet kwijt

Zwolle – Na het vieren van een fantastisch kampioenschapsfeestje afgelopen zondag stond vandaag 17 maart 2018 Artemis op het programma. Zoals iedere wedstrijd was iedereen weer gebrand om te winnen en geenszins van plan om ook maar ergens punten te laten liggen!

De wedstrijd kwam wat moeizaam op gang, doordat de eerste kansen door Zwolle niet werden benut. Na een beetje gewend te zijn geraakt aan de stoffen stuiterbal was het Floor Lensing die als eerste scoorde.

Vervolgens liep het de eerste helft redelijk gelijk op, maar walste Zwolle na de rust als ware kampioenen over Artemis heen. Er werden mooie combinaties uitgespeeld met name tussen Despina Englezos en Cherise Berghorst, die de afronding maakte vanaf de cirkel.

Veel snelle tegenaanvallen en break-outs van Zwolle maakte ook dat Nikki Oosterwijk helaas geblesseerd het veld moest verlaten.

Eindstand werd 15-25 en met windkracht 10 gingen de dames weer terug naar Zwolle.

Persoonlijke noot van de dames:
Dames van Artemis bedankt voor jullie cadeautje en wij wensen jullie veel succes volgend seizoen!

Wij willen alle meegereisde supporters bedanken! En we zien jullie graag aanstaande zaterdag om 20:20 uur tegen Wijhe en dat is onze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen.

Artikel delen: