Donderdag 31 januari Open Huis Landstede

Door het open huis van Landstede, op donderdag 31 januari, wordt het iets gemakkelijker voor leerlingen om een vervolgopleiding te kiezen. De open dag is aanstaande donderdag op alle locaties in Zwolle, van drie tot negen uur.  

Landstede werkt met zogenaamde Landschappen. Dat zijn dertien interessegebieden, bijvoorbeeld ‘Vrij & Gastvrij’ en ‘Mooi & Mode’. Op www.landstede.nl vind je welke Landsschappen er nog meer zijn. Studenten en docenten geven op deze avond informatie over de mbo-opleidingen. Er is ook informatie over opleidingen en cursussen voor volwassenen.

Naast de voorlichting over de bestaande opleidingen, krijg je ook informatie over de nieuwe opleidingen. Er is informatie over onder andere de nieuwe opleiding Fashion Design, Event & Organisatie (op meerdere locaties) en Horeca.  

Tijdens het open huis vertellen studenten die nu al een opleiding bij Landstede volgen, over hun ervaringen en zijn er allerlei demonstraties. Kijk voor meer informatie over de specifieke opleidingen en de locaties op www.landstede.nl

Artikel delen:

Reageer