Ajax naar afscheidswedstrijd Jaap Stam in Zwolle

Zaterdag 26 juli aanstaande is het zover, om 20.30 uur zal in het nieuwe stadion in Zwolle de wedstrijd gespeeld worden tussen Ajax en een samengestelde selectie van spelers waarmee Jaap Stam in zijn rijke voetbalverleden ooit samenspeelde. Dit alles ter gelegenheid van het afscheid van Jaap als betaald voetballer.

De nu 35-jarige Stam, die als geboren Kampenaar op 20-jarige leeftijd z’n professionele carrière begon bij FC Zwolle en achtereenvolgens uitkwam voor Cambuur Leeuwarden, Willem II, PSV, Manchester United, Lazio Roma, AC Milan en als laatste Ajax, is met de Stichting die deze dag voor hem organiseert, druk doende met de voorbereidingen op deze wedstrijd. U zult de aankomende tijd op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen op dat gebied en de verdere invulling van deze bovenal bijzondere dag en wedstrijd.

Inmiddels is duidelijk dat rondom de wedstrijd er voorafgaand, in de rust en direct na afloop van de wedstrijd ook het nodige staat te gebeuren. Zo zal het stadion in ieder geval twee uur voor aanvang van de wedstrijd geopend zijn t.b.v. een voorprogramma.

De netto-opbrengst van het duel, dat ook rechtstreeks op SBS 6 uitgezonden zal worden, komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding en de stichting Kinderen Kankervrij (Kika). De organisatie van de wedstrijd is zeer verheugd dat Ajax in de drukke voorbereiding op het seizoen 2008-2009 zich bereid heeft verklaard om deze wedstrijd te spelen. Ajax laat hiermee ook duidelijk blijken de beide goede doelen eveneens te ondersteunen.


Kaartverkoopinformatie

De kaartverkoop gaat in februari van start. Seizoenkaarthouders en clubcardhouders van FC Zwolle krijgen als eerste de mogelijkheid om kaarten te kopen.

Kaartverkoop voor seizoenkaart- en clubcardhouders FC Zwolle
Seizoenkaarthouders en clubcardhouders van FC Zwolle kunnen op vertoon van hun seizoenkaart of clubcard maximaal twee toegangskaarten kopen voor de Oost- of Noordtribune bij alle Ticketboxverkooppunten. Dit kan vanaf maandag 4 februari tot en met zaterdag 16 februari. Gedurende deze periode is het dus voor mensen zonder seizoenkaart of clubcard van FC Zwolle niet mogelijk tickets te kopen. Deze verkoop verloopt in zijn geheel via ticketbox en het is niet mogelijk om op het kantoor van FC Zwolle kaarten te kopen.

Algemene kaartverkoop
De algemene kaartverkoop start op maandag 18 februari. Via welk verkoopkanaal dit zal verlopen is nog niet bekend. Via onder andere de site van FC Zwolle zal bekend worden hoe men vanaf 18 februari een ticket kan kopen voor de afscheidswedstrijd van Jaap Stam.

Prijzen
Er worden twee prijzen gehanteerd. De prijs voor een toegangskaart op de lange zijde is € 30,- (Oosttribune) en een toegangskaart op de korte zijde kost € 25,- (Noordtribune). Deze prijzen zijn exclusief de Ticketbox-toeslag. Er zal geen stoelnummering op het ticket staan, er geldt vrij zitten op beide tribunes.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Bovendien een groots afscheid van een groots speler. Moet natuurlijk tegen dé club van Nederland. Te gast bij de trots van een geweldige stad…de FC.

  2. Mokum; mooiste stad van de Wereld! Gister trouwens genoten van Tscheu la Ling bij Pauw en Witteman. Heerlijk hoe hij valskaarter-Sjon de Wolf hoekte.

Reageer