Festival WOEST! zoekt jong talent

Zwolle – WOEST! zoekt naar talentvolle jongeren van 12 t/m 18 jaar, die graag op een podium staan! Team Woest biedt deze talenten een tof talentontwikkelingstraject waarin wordt ingezet op artistieke ontwikkeling en op persoonsvorming van de jongeren.

Aan het eind van het traject krijgen de talenten een podium op Festival WOEST (28 mei t/m 1 juni) én treden ze op bij het aansluitende festival Zwolle Unlimited op het Ik toon-podium (2 en 3 juni). Ik toon Zwolle is blij met deze mooie samenwerking met WOEST. 

Op maat gemaakt traject
WOEST! wil met dit initiatief de jonge amateurkunstenaar verder helpen. Ben jij een introverte tekenaar, met een onbekend talent? Of een extravert podiumbeest die graag een professionele carrière wil beginnen? Alle deelnemers hebben een eigen leervraag. Daarom krijgt iedere deelnemer een op maat gemaakt traject waarbij net zoveel aandacht is voor artistieke ontwikkeling als de persoonlijke ontwikkeling.

Wat kun je verwachten?
Het traject start met een gezamenlijke kick-off dag op een zaterdag in april. In het traject krijgen de jongeren twee masterclasses en twee uur persoonlijke coaching op het gebied van persoonsvorming.

In de week van 28 mei t/m 1 juni laten de talenten hun performance aan leeftijdsgenoten zien op Festival Woest. De talenten worden gemiddeld twee dagdelen ingezet. Let op: dit kan een ochtend, middag en/of avond zijn. Op 2 en 3 juni mogen talenten optreden op het Ik toon-podium.

Meer informatie en aanmelden
Meedoen? Geef je dan vóór 30 maart aanstaande op bij Marloes van der Meulen, projectleider Talentontwikkelingstraject Festival WOEST. Ook voor vragen kun je bij haar terecht.
Telefoonnummer: 06 37 44 74 32 , emailadres: marloes@festivalwoest.nl Meer informatie over WOEST! is te lezen op hun website.

 

Artikel delen: