Sassendonk landelijk in beeld

Sassendonk is niet alleen rondom Zwolle wereldberoemd, heel Nederland kan woensdagmiddag kennis maken met Stadsprins HePpie I.

Prins HePpie zal op dinsdag 29 januari aanstaande te vinden zijn in studio 5 van het mediapark te Hilversum om te strijden voor de eretitel van ‘Prins Aperitivo’. De opnames worden de dag erna, op 30 januari, tussen 16.30 en 17.00 uur uitgezonden.Een aantal dagen geleden werd Prins HePpie benaderd door RTL4 met de vraag: “We zijn op zoek naar drie prinsen. Een uit het Noorden, een uit het Zuiden en eenuit Brabant. De bedoeling is dat presentatrices Myrna Goossen en Tatjana Simic vragen gaan stellen over carnaval. Het Noorden is dus een beetje het Oosten geworden, maar ja de wijzen kwamen toch ook uit het ………!” De regionale tv-zender RTV Oost maakt donderdagavond opnamen van een programma met carnavalsliedjes. Ook hierin zal Sassendonk vertegenwoordigd zijn.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. RTL-4: De zender van Roddel-Ab en het voetbal verknallen met veel en lange commercials en nutteloze analyses. Wel leuk trouwens met Myrna & Tietjana; heeft ie ook nog wat te kijken. Als ie maar zoveel mogelijk het woord “Zwolle” laat vallen.

Reageer