8e Winners vriendentoernooi in WRZV hallen op “witte” donderdag 29 maart 2018 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

8e Winners vriendentoernooi in WRZV hallen op “witte” donderdag 29 maart 2018

Zwolle – Het is wederom gelukt om 16 sponsorteams bij elkaar te krijgen, met liefst 200 “(G)voetballers en coaches” die op een leuke wijze met elkaar de krachten gaan meten op de leukste zaalvoetbalavond die Zwolle te bieden heeft. Het Winners vriendentoernooi op “witte”donderdag.

Met de opbrengst van dit toernooi stellen de sponsoren ons de organisatie in staat om onder andere de jaarlijkse Winnerstoernooien voor WRZV de Boog te ondersteunen. Jaarlijks kunnen onze G-voetballers van WRZV de Boog hier drie toernooien mee spelen.

Het toernooi begint om 18.30 uur in de Bep Bakhuyshal en u kunt in de Koos Albertshal alvast een indruk krijgen waaraan u uw steun heeft gegeven, want tot 19.30 uur zijn de G-voetballers van WRZV De Boog aan het trainen.

“We zijn blij dat we de organisatie weer helemaal rond hebben. Met dit initiatief kunnen we jaarlijks rekenen op trouwens steun van vast mvo partners en bedrijven in de stad. Onze G- voetballers kunnen ook komende jaar weer de winnerstoernooien spelen en daar gaat deze avond om. Een avond met veel lol en plezier op de donderdag voor Pasen. Ook weer een mooie WRZV traditie”, aldus organisator Freddy Eikelboom (voorzitter WRZV)

Vanaf 19.30 uur wordt het toernooi over twee zalen verder gespeeld met natuurlijk daarin verschillende “vedetten”, wie u ook op een andere manier kent uit het Zwolse en daarbuiten. De teams gaan gezamenlijk strijden voor de felbegeerde Winners Wisselbeker.

De prijzen worden dit jaar wederom gesponsord. De Fair Play prijs door WECOVI B.V. en de prijzen voor de winners van het toernooi door Brouwers Accountants, BWEFAR, PBN Music- Events, Schrader Project en Woningstoffering, Countus Accountants, Sportservice Zwolle, PEC Zwolle, Schildersbedrijf Groeneveld en Zn. en Stichting Empower.

De teams bestaan uit “mixed” spelers met daarin natuurlijk ook de sponsoren. Dit jaar hebben we aan de start de oud-international René Eijkelkamp en oud- PEC Zwolle speler Joost Broerse. Uiteraard ook verschillende topcoaches zoals oud-raadslid Wichert aan het Rot en oud- wethouder Ton ter Bekke. Er voetballen uiteraard ook nog (oud) Zwolse raadsleden mee. Ook dit jaar spelen Martijn van der Veen, en Michiel van Harten weer mee samen met vele andere die op een goede wijze een bijdrage leveren in de Zwolse samenleving. De wedstrijden staan onder leiding van onze eigen WRZV scheidsrechters en natuurlijk is ook Oud- topscheidsrechter Roelof Luinge van de partij.

De finale is om circa 21.30 uur en daaropvolgend zal Wethouder René de Heer samen met de prijssponsors de prijzen gaan uitreiken. Stichting Empower heeft voor iedere ‘WINNER’ een bijzondere verrassing in petto.

De toegang voor deze avond is uiteraard gratis en iedereen is welkom!

Na het toernooi wordt de avond zoals altijd gezellig en feestelijk afgesloten met muzikale begeleiding van onze Zwolse DJ JJ en natuurlijk Zwolse zanger Jordy van Vilsteren..

 

 

Artikel delen: