Rijstrook A28 afgesloten door spoedtransport ambulance

Zwolle – Bestuurders die de A28 in noordelijke richting op willen, moeten rekening houden met files. Dit heeft te maken met een spoedtransport met de ambulance. Over de hele lengte van Utrecht tot aan Groningen zal deze ambulance de meest linkerbaan gebruiken. Dit kan de spitsstrook zijn, maar zal de meest linkerbaan betreffen wanneer er geen spitsstrook aanwezig is. De vraag namens Rijkswaterstaat is om de kruizen boven de weg niet te negeren en de ambulance vrij baan te geven.

Over de hele lengte van de A28 ontstaan in noordelijke richting wisselend punten waar langzaam rijdend of zelfs stilstaand verkeer is. Bij knooppunt Hattemerbroek en knooppunt Lankhorst kan het mogelijk drukker zijn dan normaal. De ambulance is inmiddels Zwolle voorbij. Toch kunnen de files en vertragingen in verband met de spitstijd mogelijk langer aanhouden.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. De reacties op deze post zijn echt bijzonder soms. Bijna vermakelijk om te lezen als de oorzaak van het transport niet zo treurig zou zijn. Je zou eens iets moeten doen zonder dat je de reden weet


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.