Jeugdwedstrijd Voetbalvereniging WVF eindigt in vechtpartij - Foto: Onbekend
Foto: Onbekend

Jeugdwedstrijd Voetbalvereniging WVF eindigt in vechtpartij

Zwolle – Zaterdag is er een vechtpartij ontstaan tussen de jeugdspelers van WVF en de bezoekende club CSV Apeldoorn.

De vechtpartij ontstond nadat de wedstrijd gespeeld was, en resulteerde dat de keeper van de bezoekende club door een ambulance is afgevoerd. Hij was tegen de grond geslagen en daarna op zijn hoofd getrapt. De politie heeft verklaringen afgenomen en doet onderzoek naar de zaak.

Foto's 3
Jeugdwedstrijd Voetbalvereniging WVF eindigt in vechtpartij - Foto: Onbekend
Foto: Onbekend
Jeugdwedstrijd Voetbalvereniging WVF eindigt in vechtpartij - Foto: Onbekend
Foto: Onbekend
Artikel delen:
Reacties 36
 1. Politie moet eens een keer ingrijpen in die buurt. Een groep van 100 hangjongeren verpest het in die buurt, maar de politie grijpt nooit in.


  ⚠️ Meld

 2. Waar slaat deze reactie op? Het gaat nu om een klein groepje voetballers die ruzie hebben gehad. Heeft niks met de “hangjongeren” die u er nu bij haalt te maken


  ⚠️ Meld

 3. Welk achterlijk volk laat dat gebeuren dan… Jeugdvoetbal.. dan staan er toch genoeg mensen op een zaterdagmiddag langs de lijn die ff ingrijpen, snotneuzen. Aanpakken en direct aangeven.


  ⚠️ Meld

 4. Dit gebeurt in westenholte omdat politie nooit ingrijpt, ze denken dat ze alles kunnen maken. Ik heb verhalen gehoord dat dit dezelfde mensen zijn die mensen lastig vallen in Westenholte.


  ⚠️ Meld

 5. Mariska niet gaan doen alsof je enig idee hebt wat er gebeurt. de jongen die dit deze keeper heeft aangedaan mag zeker gestraft worden maar hij woont niet eens in Westenholte sinds 10 jaar geleden. Hij heeft nooit iemand ‘lastig gevallen’ in Westenholte dus houd je bullshit voor je aub


  ⚠️ Meld

 6. Ik wakker geen discussie aan, ik ben het alleen zat. Van de vriendelijke buurt die het jaren geleden was is niks meer over, dat is jammer. Westenholte maakt zichzelf kapot. Julllie zullen dit niet begrijpen maar jullie hebben mijn gegevens, dan zal ik jullie in het echt het proberen uit te leggen.


  ⚠️ Meld

 7. Vind het jammer dat jullie het zo willen, bel bij me aan en kom samen koffie drinken. Maar als jullie het op die manier aanpakken zorg ik dat jullie snel worden aangepakt!


  ⚠️ Meld

 8. Ik begrijp dat Mariska ontzettend gelijk heeft, gezien de reacties van dat tuig op haar bericht. Westenholte is dus het nieuwe Holtenbroek.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.