Informatieavond over COC Zwolle

Met een café, voorlichting, discussie en hulp werkt COC Zwolle aan een samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Op vrijdag 1 februari 2008 organiseert COC Zwolle een informatieavond voor nieuwe leden van de vereniging, om 21.00 uur. Ook geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Veel mensen in de regio kennen COC Zwolle. Soms van het café in de Zwolse binnenstad of de voorlichtingslessen in het onderwijs of dankzij de acties van de landelijke organisatie COC Nederland op nationaal of internationaal niveau. Door lid te worden van de vereniging kan iedereen de activiteiten ondersteunen. Lid worden van de regionale vereniging voor integratie van homoseksualiteit is nu nog aantrekkelijker, met een gratis entreekaart voor sauna & beautyresort De Zwaluwhoeve.

Informatieavond
De speciale ledenwerfactie van COC Zwolle leverde de afgelopen maanden diverse vragen op. Waarvoor is COC Zwolle bijvoorbeeld precies opgericht? En welke activiteiten worden er georganiseerd in én buiten het café? Op vrijdagavond 1 februari kunnen geïnteresseerden daarom terecht op de nieuwe-ledenavond. Iedereen die het afgelopen jaar lid is geworden, is uitgenodigd. Maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Er wordt een toelichting gegeven op de activiteiten van de vereniging en er is een rondleiding door het pand aan de Kamperstraat 17. Natuurlijk  is er ook ruimte om vragen te stellen. Na afloop wordt de avond besloten met een drankje in het café.

Aanmelden is niet nodig, maar bij vragen kan contact worden opgenomen via info@coczwolle.nl. Meer informatie over COC Zwolle is te vinden op www.coczwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer