Sponsor voor een AED gevraagd - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Sponsor voor een AED gevraagd

Zwolle –  René Dinkelberg is sinds enige jaren vrijwilliger bij het Rode Kruis. Hij is op vele evenementen aanwezig, om eventueel EHBO te verlenen waar dat nodig is. Ook zit hij bij het noodhulpteam. Dit team komt in actie wanneer er sprake is van een ramp met meer dan 30 gewonden.

Daarnaast is René als burgerhulpverlener verbonden bij de Hartstichting. Wanneer er bij hem in de buurt een reanimatie is wordt hij opgeroepen om te helpen.  Daarbij wordt er ook een AED (Automatische Externe Defibrillator) gebruikt. Helaas kan hij in de avond en nacht geen gebruik maken van vele AED’s omdat die meestal achter slot en grendel zitten. Wanneer hij zelf een AED zou hebben kan hij mensen met een hartstilstand eerder helpen, zodat er een grotere overlevingskans is.

Hij heeft een account aangemaakt bij AED Assist waar hij ‘burgerharten’ kan verzamelen. Mensen kunnen hem een burgerhart geven door naar zijn account te gaan. Hoe meer burgerharten hij verzamelt hoe meer hij in aanmerking kan komen voor een eigen AED. Een sponsor kan hem uitzoeken om hem een AED te geven. AED Assist is een bedrijf dat AED’s verkoopt en advies geeft over een AED.

 De voordelen voor een sponsor zijn:
Uw  logo met website link komt op de sponsorpagina. Een hesje dat de burgerhulpverlener ontvangt, waarop u eenvoudig uw logo kunt plaatsen. Filmpjes en foto’s van de uitreiking van de AED die meegenomen worden in de marketingcommunicatie. (Indien u dit wilt) een kort interview met u op de website. Daarin mag u vertellen waarom u een AED sponsort.

Bij deze wil René Dinkelberg graag een oproep doen voor een sponsor, zodat hij als het nodig is op alle tijdstippen kan beschikken over een AED.

Artikel delen: