Als je Maar Bekend Band organiseert De Kapel

De “Als Je Maar bekend Band” organiseert voor de 6e keer het carnavals-spektakel “De Kapel”. In de Proosdij (de mooiste Kapel van Sassendonk) spelen de leukste-, beste-, en gezelligste kapellen het dak eraf.

 

Op carnavalszaterdag 2 februari wordt in de Proosdij het carnavals-evenement “De Kapel” gehouden. Deze feestavond is inmiddels uitgegroeid tot een evenement van formaat. Vele bezoekers keren jaarlijks terug om vooral niets te missen van de Top-Kapellen.. Enkele Kapellen zijn inmiddels trouwe gast in Sassendonk. Zo zullen de Eierjongens uit Winterswijk voor de derde keer aanwezig zijn.

Vanaf 21.00 uur zal de Kapel  weer uitpuilen van de carnavalsvierders. De gehele avond treden er Dweilorkesten op en is de Kapel weer gratis toegankelijk. Naast de reeds genoemde Eierjongens treden nog 7 andere dweilorkesten op. Wanneer het te warm wordt in de Kapel, kun je de diverse kapellen in de Veurstroate bewonderen, omdat ook daar op zaterdagavond het publiek vermaakt zal worden.

Al direct na de optocht zullen enkele kapellen een veurproefje geven in de veurstroate.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Ik vind het diefstal dat er muntjes worden verkocht die je een jaar later niet meer kunt gebruiken. Dit is nu al de tweede keer dat het geflikt word.
    Eerst waren het de muntjes van Borrel Totaal toen was er ’t Muntien die dus nu ook niets meer waard blijkt te zijn. Het is gewoon diefstal want als men vindt dat de muntjes een waarde vertegenwoordigen (dus geld) dan kun je dat niet zomaar ongeldig verklaren. Het is gewoon belachelijk. Heel, heel veel mensen hebben nog heel veel muntjes. O, néé?….. Zijn het er slechts een paar? Kom op dan en doe niet zo moeilijk en accepteer dat enkele muntje. Maar dat doen jullie niet hé. Diefstal is het en anders niet!
    (wie de schoen past trekt hem aan.)

  2. Er is vorig jaar genoeg aandacht besteed aan het feit dat de muntjes dit jaar niet meer geldig zijn. Kwestie van opletten en in veuren denken….

Reageer