Nieuw dancefestival bij Wijthmenerplas

Zwolle – Er komt een nieuw festival bij de Wythemerplas. Het Veldtrip Festival. Het gaat om een zogenaamd ‘outdoodance-event’ met dance,  techno en hardstyle. Er zullen drie grote podia zijn. Tenten worden opgezet op het terrein. Dit om de geluidsoverlast enigszins te beperken  en als voorzorgsmaatregel bij eventueel slecht weer.

Tot nu was de locatie bij de Wijthemerplas niet erg in trek bij organisatoren van festivals. Het was al een tijdje geleden dat er een festival was. Oorzaak hiervan waren de vele klachten van omwonenden. Er is voor dit festival een geluidsplan gemaakt om de overlast zoveel mogelijk tegen te gaan. Ook wordt de bezoekers geadviseerd tijdens het festival oordopjes te dragen om zo gehoorschade te voorkomen.

Het nieuwe festival is op zaterdag 30 juni en is voor bezoekers vanaf 18 jaar. Een gedeelte van het programma is inmiddels bekend. Zo zijn er optredens van Roy el Kei, Devin Wild & JNXD, Andy SVGE, DJ JEAN & Maron en Shermanology.

Kaarten zijn te koop (vanaf 28 maart 9 uur) via: www.veldtripfestival.nl

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Gister langs gaaf en zonovergoten stadsstrand gefietst. Hoorde hier dat een sluimer wel 3,80 kost ofzo……tja.
  Vorige week hele donderdagmiddag (en begin van de avond) aan ultea-gaaf en mega-drukl stadsstrand gelegen en gezeten met an tweeën in Berlijn. Maak je niet druk, ook ultra-veel cultuur gesnoven en in Sachsenhausen geweest.

  Maar volgens mij betaalden we (bijna) 6 euro voor een sluimer. Maar niemand zeurde….
  Wat het echt heel bijzonder en uniek maakte?

  De zeer passende house-beat. We zijn geen van vieren house-fan. Maar dit maakte het strand compleet. Dit maakte het strand tot een belevenis!

  Qua muziek onmogelijk in (steeds mooier) Zwolle. Helaas!

  PS Over Horeca: Wanneer houdt Swollenaar-knuffelaar en VVD-loopjongen Papje eens op te janken over oneerlijke concurrentie van bijvoorbeeld sportkantines?
  Zal me niet verbazen als dit zoelig-overkomend mannetje betaald wordt door de hobby’s van
  HORECA
  BIER
  CATNAVA
  KERMIS

  Allemaal leuk hoor Gerrit. Maat door dat gejankt van jou, zou je er bijna aversie tegen krijgen.
  Je bereikt dus het omgekeerde. Wellicht kun je je vrije tijd beter besteden? Of luisteren ze bij Stroomberg wel naar je?


  ⚠️ Meld

 2. Communicatie “Er zijn twee soorten communicatie die door alle mensen ter wereld wordt verstaan, ongeacht huidskleur, religie of politieke overtuiging – dat zijn muziek en sport. Ik ben van de sport” (Boris Becker)

  Dit citaat kwam toevallig vandaag tot mij.
  Sluit mooi aan bij mijn vorige reactie.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.