Showshakers presenteren Flairtending Contest

Cocktails maken kan (bijna) iedereen. De deelnemers van de open Noord Nederlandse Flair Contest doen het zondag 10 februari in Hedon te Zwolle echter net even iets anders. Op vakkundige wijze worden glazen, flessen en cocktailshakers door de lucht gedraaid en gegooid. Ieder op een zo’n origineel mogelijke manier want de jury heeft al heel wat gezien en is niet meer zo snel te imponeren. Aan het eind van de avond is duidelijk wie de beste flairtender van het Noorden is en kan de afterparty met de DJ’s van de Joffer beginnen!

Show en entertainment zijn het uitgangspunt tijdens de flairtending contest maar de deelnemers  worden ook beoordeeld op smaak en originaliteit, bereidingstechnieken, expressie, showmanship, uitschenkcapaciteit en uiteraard originaliteit en variëteit van de flair moves.

Ook voor het publiek zijn natuurlijk heerlijke cocktails verkrijgbaar, maar ook als je daar niet van houdt is er genoeg te zien om een fijne avond te hebben. De deelnemers zorgen zelf voor bijpassende muziek terwijl ze strijden voor de felbegeerde titel van beste bartender in deze bijzonder prestigieuze flairwedstrijd.   

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Showshakers in samenwerking met Hedon. Voor meer informatie over het fenomeen Flairtending, de wedstrijd, reglementen en de lekkerste cocktailrecepten zie www.showshakers.nl

 

Wanneer                    : zondag 10 februari

Open                          : 18:30 uur

Aanvang                     : 19:00 uur

Entree                         : € 5,00 (excl. € 1,- servicekosten)  

De kaartverkoop is gestart via www.hedon-zwolle.nl en uiteraard kan je zondag aan de deur ook kaarten kopen.

 

 

Artikel delen:

Reageer