NSV-Songfestival voor de tweede keer naar Zwolle - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

NSV-Songfestival voor de tweede keer naar Zwolle

Zwolle – Op vrijdag 6 april zal het NSV-Songfestival plaatsvinden in Zwolle. Zo’n 1300 studenten van Navigators Studentenverenigingen uit 14 verschillende studentensteden door heel Nederland zullen zich verzamelen in de IJsselhallen.

Navigators Studentenverenigingen is een Christelijke organisatie met het motto: ‘Christus kennen en Hem bekend maken’. De avond zal in het teken staan van de muzikale acts die worden aangeleverd door verschillende studentensteden. Het doel van dit evenement is om verbinding te stimuleren tussen de Navigators Studentenverenigingen in Nederland.

Tijdens het NSV-Songfestival in de IJsselhallen treden 14 bands uit de verschillende studentensteden op. Wie zet de beste act neer en gaat er vandoor met de winst? De stad die deze avond wint krijgt de eervolle taak om volgend jaar het NSV-Songfestival te organiseren.

In Zwolle is het NSV-Songfestival voor het laatst in 2009 georganiseerd in theater de Buitensoos. Dit jaar is het thema ‘Once in a blue moon’, een Engels gezegde wat de zeldzaamheid van een gebeurtenis duidelijk maakt. Het is bijzonder dat het NSV-Songfestival dit jaar gaat plaatsvinden in Zwolle, en dat zoveel studenten uit heel Nederland naar dit evenement komen.

Het NSV-Songfestival wordt georganiseerd door een commissie bestaande uit leden van Navigators Studentenvereniging Zwolle (NSZ).

Artikel delen: