PEC Zwolle zegt vijf contracten formeel op

PEC Zwolle zegt vijf contracten formeel op

Zwolle – PEC Zwolle heeft aan vijf spelers kenbaar gemaakt dat hun contracten aan het einde van het lopende seizoen formeel worden opgezegd. Het gaat om de verbintenissen van Stef Nijland, Sander van Looy, Thanasis Karagounis, Queensy Menig en Mike Hauptmeijer.

De aflopende contracten van Nijland, Van Looy en Karagounis zijn formeel opgezegd. Datzelfde geldt voor de overeenkomst met Queensy Menig, die tot de zomer van het Franse FC Nantes wordt gehuurd. Ook het contract van derde doelman Mike Hauptmeijer zal formeel worden opgezegd, maar de club gaat met de keeper, die dit seizoen uit bij PSV zijn debuut maakte, in gesprek over een hernieuwde samenwerking.

Al bekend was dat Mustafa Saymak en Youness Mokhtar na dit seizoen uit hun contract lopen. Verdediger Josef Kvída, die dit seizoen op huurbasis uitkomt voor Almere City FC, zal nog één jaar langer op de loonlijst blijven staan. PEC Zwolle voldoet hiermee aan de verplichting om alle tussentijds verlengde verbintenissen die aflopend zijn voor 1 april op te zeggen. Wel kan de club daarna besluiten om een speler alsnog een nieuw contract aan te bieden. Daarbij moet de kanttekening worden geplaatst dat vanaf dat moment spelers wel vrij zijn om onderhandelingen te starten met andere clubs. Bron: www.peczwolle.nl

Artikel delen: