Windesheim sluit samenwerkingsovereenkomsten

Windesheim gaat op maat gemaakte scholingstrajecten verzorgen voor het management en werknemers van vier grote organisaties. Op 30 januari tekende Hein Dijkstra (vice-voorzitter College van Bestuur van VU-Windesheim) met vertegenwoordigers van Countus, Eaton Holec, Electrabel en Thales Nederland convenanten, waarin deze samenwerkingen zijn vastgelegd. De ondertekening vond plaats tijdens het netwerkevenement People’s Business.

Uniek aan de opleidingsprogramma’s is dat ze volledig zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de betrokken organisaties. Samen met hen is gekeken welke kennis en vaardigheden medewerkers moeten ontwikkelen om organisatiedoelen beter te realiseren. Deze analyse heeft geleid tot voor de organisaties op maat gemaakte scholingstrajecten.

In samenspraak met Countus is inmiddels het eerste studieprogramma ontwikkeld. De organisatie is ervan overtuigd dat de samenwerking met Windesheim zal resulteren in de persoonlijke groei en ontwikkeling van haar medewerkers. Countus geeft hen graag meer inzicht in hun eigen functioneren, en een theoretische en praktische onderbouwing hoe zij zich kunnen ontplooien en kunnen groeien. De kernwaarden van Countus, plezier en kwaliteit, gaan hierbij hand in hand. De klanttevredenheid zal hierdoor toenemen en daarmee ook het resultaat van Countus als organisatie. Bovendien verwacht de organisatie hiermee een aantrekkelijke werkgever te zijn voor adviseurs, fiscalisten en accountants.

Windesheim en Countus willen elkaar als partner versterken in hun marktbenadering. Zo zullen Countus medewerkers worden ingezet als gastdocent op Windesheim met hierdoor de mogelijkheid zichzelf en Countus te profileren bij studenten van de opleiding. Een investering in de jeugd met het oog op de komende vergrijzing.

 

 

Artikel delen:

Reageer