Politie zoekt getuigen van straatroof aan Nieuwe Deventerweg - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

Politie zoekt getuigen van straatroof aan Nieuwe Deventerweg

Zwolle – De politie Zwolle is op zoek naar een tweetal mannen die op donderdag 29 maart een man rond 21.50 uur hebben beroofd aan de Nieuwe Deventerweg. De verdachten zijn daarna op de vlucht geslagen in de richting van de Oldeneelallee richting winkelcentrum Zwolle-Zuid. Het slachtoffer is nog achter de verdachten aangefietst.

De eerste verdachte betreft een man van 17-22 jaar, ongeveer 1,85 meter lang, hij heeft een normaal postuur, droeg een zwarte winterjas met capuchon, een donkere broek en had een grijs/zwarte (mogelijk dames) fiets. De huidskleur van deze dader is onbekend.

De tweede verdachte betreft ook een man van 17-22 jaar, hij is ongeveer 1,85 meter lang en heeft een normaal postuur, maar was iets langer en breder dan de eerste verdachte. De tweede verdachte droeg een beige winterjas met capuchon met donker broek. Hij reed op een normale fiets. Ook van deze dader is de huidskleur onbekend.

Getuigen die de bewuste donderdag iets gezien hebben van de beroving of het signalement van de verdachten herkennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie op 0900 – 8844 onder vermelding van het registratie nr. 2018135267.

Artikel delen: