Jubileumglossy gaat voor ‘wow’ gevoel - Foto: Yvonne Riezebos
Foto: Yvonne Riezebos

Jubileumglossy gaat voor ‘wow’ gevoel

Zwolle –  Stel je bedrijf bestaat 25, 50 of 100 jaar. Of je directeur gaat met pensioen. Hoe leuk is het om dit te vieren met een feestelijk magazine. Jubileumglossy speelt in op deze wens. Dit initiatief is vandaag gelanceerd door bladenmaker Margriet Twisterling en verhalenschrijver Yvonne de Haan uit Zwolle. “Wij willen bedrijfsjubilea meer glans geven.”

Trots
Met een jubileummagazine krijgen bedrijven de kans te laten zien waar ze trots op zijn,” vertelt Margriet. “Je neemt de lezer mee terug in de bedrijfsgeschiedenis, geeft een kijkje in de huidige keuken en gunt het een blik op de toekomst. Dat allemaal verpakt in interviews, reportages, grappige anekdotes, fotopagina’s of wat de opdrachtgever maar wenst.”

Passie en expertise
Het maken van jubileummagazines is voor Margriet en Yvonne geen nieuwe materie. Margriet buigt op ruim dertig jaar ervaring als vormgeefster en bladenmaker met haar eigen bedrijf Twist Ontwerp. Yvonne werkt al bijna tien jaar als zelfstandig tekstschrijver/storyteller onder de naam Verhaalkracht. In het recente verleden werkten de creatieve ondernemers samen aan jubileummagazines voor onder ander Restaurant Poppe en de Molecaten Groep.

Inspringen op de vraag
Yvonne: “Nu is de tijd rijp om onze expertise beter zichtbaar te maken onder de naam Jubileumglossy. Hierin delen we onze passie voor mooie persoonlijke verhalen en bladen maken. Binnen de magazine branche is er geen vergelijkbaar bedrijf dat zich specifiek richt op het maken van jubileummagazines. Wij springen in op deze groeiende vraag, want de markt trekt aan en we merken dat bedrijven weer iets speciaals willen doen als ze iets bijzonders te vieren hebben.”

‘Wow’gevoel
Margriet: “Hoe leuk is het om een zelfgemaakt magazine te lezen met je eigen naam erop. Of je collega’s beter te leren kennen in persoonlijke portretten. Je moet een ‘wow’ gevoel krijgen als je het magazine openslaat. Wij willen dat de lezer zo gegrepen wordt door het blad dat hij het niet meer weglegt. Als dat lukt, is ons doel geslaagd.”

Vanaf vandaag is de website online en zal Jubileumglossy ook zichtbaar zijn op diverse social media kanalen. Meer informatie is te lezen op www.jubileumglossy.nl.

Artikel delen: