Disney On Ice ‘Disneyland Adventure’

Disney On Ice presenteert Disneyland Adventure en is dit jaar voor het eerst te zien in de IJsselhallen in Zwolle van 31 januari tot en met 3 februari 2008. Al sinds 1988 bezoekt Disney On Ice ons land en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot één van de grootste familieshows van Nederland.  Disney On Ice Disneyland Adventure is een origineel verhaal dat precies start waar de Disney/ Pixar film, The Incredibles, eindigt. Het is een uitnodiging aan het publiek om mee op vakantie te gaan met The Incredibles, waarbij het ophalen van herinneringen en een vakantie vol avontuur en plezier op het pretpark centraal staan.

In deze spectaculaire productie proberen Bob, Helen, Violet, Dash en Jack-Jack een ‘normale’ familie te zijn door hun geheime krachten te verbergen. Als ze de populaire Disneypark attracties beleven en bekende Disney vrienden ontmoeten, gaat dit niet altijd goed. Het ene na het andere hilarische moment volgt.

 {flv}mickey{/flv}

Filmpje

De superkrachten van The Incredibles komen steeds te voorschijn op de meest ongelukkige momenten, wat resulteert in vele grappige situaties. In December komtDisney On Ice van dit jaar weer terug met een nieuwe show.

Artikel delen:

Reageer