Carnavalsfestijn op TAK-College locatie Zuid

De leerlingen van het Thomas a Kempis College locatie Zuid zijn vanmiddag getrakteerd op een optreden van de Carnavals vereniging de Eileuvers.

 

Stads- en Prins van de Eileuvers  Prins Heppie I liet zijn nieuwe carnavals-hit HePpie horen en ook de Dansmariekes vertoonden hun kunsten. Meest bijzonder voor de eerste en tweede jaars leerlingen was het optreden van een mede leerling Prinses van de Eipiepers, de jeugdafdeling van de Eileuvers,  Prinses Aafke I. Met haar nummer werd het publiek pas echt enthousiast.  Alle handen gingen de lucht in, met een polonaise tot gevolg.

Maandag 4 januari komt  er voor alle eerste en tweede jaars leerlingen van het Thomas a kempis College locatie Zuid een vervolg. In samenwerking met Café Timeless, wordt er maandagmiddag een besloten carnavalsfestijn georganiseerd.

Eigenaren Edwin Fennik en Theo Bakker hebben  Café Timeless in de Voorstraat omgetoverd tot “Het Veurströate Heiniken Huus”. Deze locatie, met haar eigen tent op straat, zal  vanaf 13.00 uur het toneel zijn voor de bont verklede Thomas a Kempis College leerlingen. De leerlingen doen allemaal mee aan de Carnavalsquiz, de verkiezing voor de best verklede Dame en Heer en het zingen van een eigengemaakt lied voor Prinses Aafke I. Dit lied zal worden gezongen na/bij binnenkomst van Prinses Aafke I na haar bezoek aan het Carnavalsconcert in theater De Spiegel.

Artikel delen:

Reageer