Dronken zoon na bedreiging aangehouden

Aan de Barneveldsebeek werd zaterdagmiddag 2 februari een 21-jarige man aangehouden voor huiselijk geweld.

De man verkeerde onder invloed van alcohol en kreeg daarover een conflict met zijn vader. Toen deze hem het huis uit wilde zetten, werd de man agressief en begon te slaan. Ook uitte hij meerdere bedreigingen. De man is in verzekering gesteld en de politie onderzoekt de zaak.

Aan de Kamperstraat werden zondagochtend 3 februari twee 19-jarige mannen uit Zwolle aangehouden voor het niet voldoen aan bevel of vordering en belediging. De mannen maakten deel uit van een groep die onenigheid had met twee andere personen. Om escalatie te voorkomen, werden deze personen door politiebikers weggestuurd. Daarop begon de groep zich te roeren, waarna ook die werd weggestuurd. Een van de 19-jarigen weigerde echter te vertrekken en liep dreigend op de politiebikers af. Ook probeerde hij een van hen te slaan. Daarop werd hij aangehouden. De andere 19-jarige begon vervolgens de bikers uit te schelden. Beiden werden ingesloten en tegen hen zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Op de Gruitmeesterslaan werd zaterdagavond 2 februari een 26-jarige man uit Groningen aangehouden voor openbare dronkenschap. Er was een melding over de man binnengekomen, omdat hij lopend op de IJsselallee was gesignaleerd. De man verkeerde sterk onder invloed van alcohol. Hij werd ter ontnuchtering ingesloten en er zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Later die avond, rond middernacht, werd op de Melkmarkt ook een 27-jarige Zwollenaar aangehouden voor openbare dronkenschap. Deze man veroorzaakte overlast bij een horecagelegenheid. De man kon niet meer op eigen benen staan en er viel geen woord met hem te wisselen. Daarop werd ook hij ter ontnuchtering ingesloten. Er zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Artikel delen:

Reageer