Carnavalsconcert Mommerië weer groot succes

Maandagmorgen vond het jaarlijkse Carnavalsconcert georganiseerd door de Mommerië plaats in theater De Spiegel. Honderden kleurrijk geklede Zwollenaren waren van de partij om dit muzikale spektakel mee te maken.

De aftrap van het concert werd verzorgd door de Mommerië. Het publiek werd eerst vermaakt door Wim van ’t Slot, die op weergaloze wijze een ludieke kijk op het jaar 2007 gaf, waarbij ex- wethouder Witbraad, De Librije, de IKEA en de fluitist van de Diezerstraat onderwerpen waren. Daarna kon het feest beginnen. De muzikale rode draad van het programma was het orkest Sonny’s Inc. Sonny Hoogwerf nam vele onderdelen voor zijn rekening, maar ook zijn zangeressen Gaby en Rosanna deden een stevige duit in het zakje. Er waren gastoptredens van Franklin Brown en een soulzangeres.

Via ‘Lees verder’ meer foto’s…

 

 

 

Artikel delen:
Reactie 1
 1. Maandagochtendconcert in De Spiegel
  Graag wil ik iets schrijven over het carnavalsconcert op maandagochtend in De Spiegel.
  Het was mooi, erg mooi zelfs (maar wel te lang). Muzikaal- en zangtechnisch allemaal hoogstandjes. Chapeau daarvoor!
  Maar…
  Wat had dit concert met carnaval te maken? Ik miste echt de link naar ons carnaval of de humor. Deze zelfde show had op elk ander tijdstip van het jaar ook gekund…
  Ik kan me niet herinneren dat ik één keer heb gelachen nadat Wim van ’t Slot klaar was met zijn immer uitmuntende zeer cabareteske monoloog. En dat lag echt niet aan de vermoeidheid.
  Bovenstaande is als opbouwende kritiek bedoeld. Ik begrijp dat de Mommerië al vroeg bezig is met het zoeken naar wederom een fantastisch programma. Maar laat ze alstublieft iets humorvols zoeken.

Reageer