The Elvis Concert met originele bandleden in Hedon - Foto: Patrick Denkers
Foto: Patrick Denkers

The Elvis Concert met originele bandleden in Hedon

Zwolle – De originele muzikanten van Elvis Presley, waaronder drummer Bob Lanning en Jim Murray van The Imperials, brengen je woensdag 9 mei met The Elvis Concert in Hedon de onmiskenbare Presley sound en alle hits van ‘The King.’ Samen met andere topmuzikanten en de 36-jarige ETA Dwight Icenhower maken ze er een fantastisch muziekfeest van voor jong en oud.

Bob Lanning zat achter de drums voor 63 concerten van Elvis. Hij is onder andere te horen op het album Elvis On Stage – February 1970; Elvis’ beste live album ooit volgens vele recensenten. Ook Elvis’ favoriete koorzanger Jim Murray van de Imperials maakt zijn opwachting. Jim is te zien in onder andere de concertfilm Elvis – That’s The Way It Is uit 1970. Jim deed talloze concerten samen met Elvis, maar ze werkten ook samen in de studio, onder andere aan He Touched Me uit ’72, dat met een Grammy Award bekroond werd. Dwight Icenhower (U.S.A.) neemt de lead vocals voor zijn rekening. De Elvis tribute artiest won vier keer op rij de officiële titel The World’s Best Elvis.

The Elvis Concert 2018 maakt deel uit van een Europese tournee. Na elk concert krijgt het publiek de kans om de muzikanten te ontmoeten, vragen te stellen, handtekeningen te laten zetten of een selfie te nemen tijdens een meet & greet. Een unieke kans om kennis te maken met mensen die Elvis persoonlijk hebben gekend.

Artikel delen: