Landstede Kinderopvang ontvangt honderdste gezin bij locatie De Paperclip - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Landstede Kinderopvang ontvangt honderdste gezin bij locatie De Paperclip

Zwolle- Het was op maandag een feestelijke dag op locatie De Paperclip van Landstede Kinderopvang. De pedagogisch medewerksters ontvingen namelijk het 100ste gezin, sinds de opening in 2015.

Dit heugelijke feit werd natuurlijk gevierd. Naast dat het kinderdagverblijf, de peuterspeelgroep en bso een mooie Wobbel cadeau kregen, ontving het 100ste gezin een houten blokkenset cadeau.

Jessica Nijboer – Talen, assistent leidinggevende van Landstede Kinderopvang: ‘We zijn trots dat we al zoveel kinderen op deze mooie locatie hebben mogen verwelkomen! Sinds 2015 zijn wij met het kinderdagverblijf, de peuterspeelgroep en de buitenschoolse opvang gevestigd in integraal kindcentrum De Paperclip. Op deze locatie krijgen de kinderen alle ruimte om te groeien. Zij kunnen hier spelenderwijs ontdekken, leren en creatief bezig zijn. We koken en bakken bijvoorbeeld dagelijks, hebben een groot atelier, we doen verschillende beweegactiviteiten in de gymzaal en we gaan vaak de natuur in om bijvoorbeeld op zoek te gaan naar mooie bloemen of insecten. Maar we bezoeken ook de Stadshoeve, de boerderij of een bejaardentehuis.’

Het integraal kindcentrum is voor kinderen van 0 – 12 jaar. Het basisonderwijs en de kinderopvang werken samen. Jessica: ‘We sluiten bijvoorbeeld bij elkaars thema’s aan, zodat er een doorgaande leer- en ontwikkellijn ontstaat. Daarnaast hanteren we dezelfde pedagogische uitgangspunten.’

Alle ruimte om te groeien
Bij Landstede Kinderopvang krijgen kinderen alle ruimte om te groeien. Vanuit de belevingswereld van kinderen gaat Landstede Kinderopvang elke dag weer op zoek naar nieuwe belevingen en ervaringen. Activiteiten die worden aangeboden sluiten daar naadloos op aan, maar dagen de kinderen ook uit iets te doen waar ze niet vanzelfsprekend voor kiezen. Bij de activiteiten staan natuurbeleving, bewegen en talentontwikkeling centraal.

Artikel delen: